De service van een boetiek kantoor met de inkoopkracht van een multinational

Kröller Capital is onderdeel van Kröller Boom en wij zijn gespecialiseerd in Kredietverzekeringen, Financieringen & Garanties. Kröller Boom is gespecialiseerd in Human Capital en Corporate Risk verzekeringen.

Samen zijn wij onderdeel van Söderbeg & Partners, het grootste onafhankelijke advieskantoor van Noordwest Europa. Söderberg & Partners is onderdeel van KKR, een van de grootste Private Equity kantoren van de wereld. Met deze sterke partners zijn wij in staat om de beste voorwaarden uit de markt te krijgen.

Wie we zijn

Onze achtergrond in Credit Management, Sales, Operations en Finance stelt ons in staat om een andere kijk te bieden op (internationaal) kredietrisicomanagement en klantgericht te werken. Onze marktkennis combineren wij met onze ervaring in de verzekeringswereld als partner van Kröller Boom en Söderberg & Partners.

Olivier de Jonge
Olivier de JongePartner
Olivier de Jonge is een ervaren Financieel Adviseur en Credit Manager met een achtergrond bij Rabobank en AB-InBev. Met zijn kennis van sales & finance, en als bestuurslid van de Vereniging Voor Credit Management, is hij goed thuis in de verzekeringsmarkt. Olivier heeft een sterke focus op service en klanttevredenheid, en kan op basis van zijn ervaring als Credit Manager goed adviseren over het debiteurenproces en de bijbehorende risico’s.
Hans de Jonge
Hans de JongePartner
Hans de Jonge heeft jarenlange ervaring in de financiële- en verzekerings sector, met een achtergrond als controller bij Tacx/Garmin en als Export Credit Specialist bij Atradius. Zijn kennis van de behoeften van klanten en obstakels vanuit verzekeraars maakt hem een waardevolle aanwinst voor het team. Met deze kennis kan hij de klant voorzien van de beste service en adviseren over de meest gunstige verzekering.